Наша Препорака : Серија Сара
прочитај повеќе

Новитети : Vaillant проточни бојлери
прочитај повеќе
За Нас :
ДоброДојдовте !
Кодинг 2 е компанија која со својата успешна работа и соработка со голем број странски компании успеа да опстане на овие простори повеќе од 15 години. Со нашата основна дејност “ трговија на водоводни и канализациони материјали “ успеавме да ја зацврстиме нашата позиција и да делуваме на овие простори доста ефективно и ефикасно, се со цел да им обезбедиме на нашите клиенти голем избор на водоводни и канализациони материјли .
Располагаме со простор од над 4000 м2 надворешен простор и 1000 м2 внатрешен ( магацински простор ), а тоа е повеќе од доволно за да складираме и обезбедиме безбедно чување на нашите материјали .

Пред три години е отворен и нашиот ББК Маркет, стациониран во Порта Влае, како одговор на потребите на потошувачите и пазарот, веќе три години функционираме добро со тенденција на ширење и одговорни сме за задоволството на нашите потрошувачи . Со нашите 400 м2 изложбен салон и 200 м2 магацински простори може да се најде се што е потребно за вашата бања .
Па посетете не .... факс/тел : +389 2 2050370
е-mail : bbkmarket@koding2.mk
 
Инфо :Designed by WPS.mk © copyright 2008-2010 www.koding2.mk
Simple Modal Window | Close it
Професионален Алат за обработка на цевки.

РЕМС - Германија

Генерелен увозник и диструбутер
Кодинг 2 СкопјеРемс алат >> повеќе